Nasz dzień
W godzinach 8.00 – 9.30 serwowane są śniadania w formie bufetu szwedzkiego: jajecznica, kiełbaski na gorąco, wędliny, pasztet, sery białe, sery żółte i topione, sałatki, pomidory, ogórki, wybór płatków śniadaniowych, mleko, jogurty, dżemy, masło, pieczywo, sok, kawa ,herbata
W godzinach 8.00 – 9.30 serwowane są śniadania w formie bufetu szwedzkiego:
/jajecznica, kiełbaski na gorąco, wędliny, pasztet, sery białe, sery żółte i topione, sałatki, pomidory, ogórki, wybór płatków śniadaniowych, mleko, jogurty, dżemy, masło, pieczywo, sok, kawa ,herbata/
W sezonie w soboty podajemy śniadania regionalne z wyborem serów regionalnych, swojskim pieczywem, wędlinami, sałatkami specjalnie przygotowywanymi na ten dzień oraz obiadokacje z charakterystycznymi daniami kuchni góralskiej.
Środa to kuchnia swojska z urozmaiconym menu zarówno śniadaniowym jak i w ramach obiadokolacji. Zarówno w każdą sobotę jak i w środę w sezonie obiadokolacje są podawane na drewnianych półmiskach.
Na obiadokolację zapraszamy w godzinach 14.00 – 18.00. Wraz z nastaniem ciepłych i słonecznych dni, posiłki można spożywać także na tarasie podziwiając górskie widoki.