REGIONALNE SOBOTY

W sezonie letnim, w okresie długich weekendów, świąt zapraszamy na regionalne soboty. Jest to dzień, w którym 

podajemy śniadania z degustacją serów regionalnych oraz tradycyjne dania regionalne.

Soboty regionalne to dni, kiedy chcemy Państwu przybliżyć smaki Podhala. Dania oparte na starych, zapomnianych często przepisach jak zupa z sałaty na kwaśnym mleku ze skwarkami, serach regionalnych w postaci dodatków do sałat czy tak lubianego grillowanego oscypka z konfiturą w jarzębiny, pachnących świeżych ziołach, 

Nasze menu to także między innymi moskole z masłem czosnkowym, kwaśnica na żeberkach z grólami, hałuski z bryndzą, żurek na żyntycy, sałaty z serami regionalnymi oraz wypieki ciast tradycyjnych. 

Życzymy wspaniałych, smacznych wrażeń!!!

  • REGIONALNE SOBOTY
  • REGIONALNE SOBOTY
  • REGIONALNE SOBOTY
  • REGIONALNE SOBOTY
  • REGIONALNE SOBOTY
  • REGIONALNE SOBOTY
  • REGIONALNE SOBOTY
  • REGIONALNE SOBOTY
Korzystając z naszej przeglądarki wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich do celów statystycznych. W programie służącym do obsługi stron internetowych można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Rozumiem